Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "Fringe Teaser'i yayınlandı"
profiline bakın haddim olmadan ortalığa bir tartışma konusu atmak istiyorum. amacım belli fiyat aralıkları belirterek o fiyat aralığındaki en iyi dslr makinenin hangisi olduğu hakkında görüşlerinizi almak kabaca aralıkları şöyle belirlesek fena olmaz galiba
  1. 600$ a kadar olan makineler
  2. 600-1000$ arası makineler
  3. 1000-1500$ arası makineler
  4. 1500-2000$arası makineler
  5. 2000$ ve üstü

bakalım hangisi en iyisi :)

http://s11.bitefight.net/c.php?uid=20745

alooo ilgilenen yok galiba konu ile ne iş anlam veremedim yani yorumlarda herkes görüş belirtiyo ama forum sayfamız biraz hareketsiz galiba yokmu bi cevap verecek yahu??

bilgim olsa verirdim. Aslında, 600$’a kadar olanlarda benim de yardıma ihtiyacım var.

fiyat aralıklarını neye göre belirlediğinizi merak ettim, zira 600$ altında amerika da bile bazı ucuza makine satan site ve dükkanların dışın makine bulmak düzeltiyorum kullanılmamış makine bulmak olanaksız gibi. fiyat araştırmaları için bizrate‘e bakabilirsiniz. bu fiyat aralıklarının yerine giriş seviyesi, yarı profesyonel, profesyonel vb. kategoriler daha uygun olur. ayrıca her ne olursa olsun en iyi dslr kişinin ihtiyaçlarına göre değişecektir kim ne derse desin.

septic fresh . "müstehcen renk?.." | {3ayak|b|h|z|ud}

Eğer türkiye fiyatları üstüne seçim yapılacaksa ilk 2 şıkkı elemen lazım. O fiyat aralıklarında DSLR maalesef yok :( . Ek olarak DSLR ’yi iyi yapan bir o kadarda kullanılacak lens’lerdi. Hatta daha önemlidir diyebilirim. :)

yaşam 0 ve 1'lerden oluşan bir yazılımdır.

o zaman kriterimizi değiştirelim giriş seviyesi orta seviye ve üst seviye makine olarak üç gruba ayıralım ayrıca isterseniz çözünürlük sınıfında da bi oylama yapabiliriz.

srl’den vazgeçmeyiniz, zira vermez o filmin tadını bu dijitaller. neyse kendimi kandırıyorum ..

ortalama ürün nikond50 tam olarak bilmiyorum fakat 600$ civarında seyreder, inceleyebilirsin.d70’in biraz hafifi tabi d70s çıkana kadar çok fazla ezilmiyordu.

ondan sonra 350d dijital rebel gelsin canondan, 1500$’a kadar, nikon d70s ile birlikte. d80’ide ekleyelim fakat d80 1500$dan fazla ediyor.e yeni tabi, düşecektir.

sony çıkardı yeni.bayılırım. A1000 .1500$ı geçmeyen bir fiyatta satışta. fakat body’si. lensleri ellerinizden öper.

hate me love me miss me kill me!

ben analog makinadan yanayım… aynı kriterleri birde analog makinalara uygularsak sizce nasıl sonuçlar ortaya çıkar

@zazaenden forumda yeni başlık açmanız mümkün en iyi slr karşılaştırması için. ben gereksiz buluyorum bu tarz en iyi listelerini sonuçta fotoğraf makinesi araçtır amaç değil ve konu slr olunca lens faktörü atlanıyor.

septic fresh . "müstehcen renk?.." | {3ayak|b|h|z|ud}

Ben Dslr olarak Canon 350d modelini kullanıyorum,1500 ytl fln satış fiyatı şuanda objektifi ile beraber ama ben Nikon’u tercih ve tavsiye ederim yinede…Nikon D70s 200 milyon daha pahalı ama almaya değer…Arasında bayağı bi fark var çekilen resimlerin canon’dan…

en iyi makine diye bir şey yok maalesef. iyi makineler var ama.

Sevdiklerim: lensculture, fotogünlük...

Yorum ekleyin!

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
13 Mayıs 2008 09:07
0
07 Şubat 2008 19:21
5
01 Ocak 2008 19:50

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

Tutulanlar banner

RSS Dosyası
pillikutu