arkadaşlar yeni bir fotoğraf makinası almak istiyorum ve aklımda ik seçenek var panasonic LX2 veya samsung nv7 ops. bir öneri istiyorum.. herkesin panasonic diyeceğinden eminim; ancak makinamda manuel ayarlarında olmasını istiyorum..ama hiçbiryerde panasonic hakkında bilgi edinemedim.. panasonic’in manuel ayarları var mı varsa ne tür ayarlamalar yapılabiliyor? umarım birileri yardım eder.
panasonic lumix lx2 ve samsung nv7 hakkında 3ayak.org’da tanıtım yazıları yazılmıştı, ayrıca yazılar makineler hakkında bilgi alabileceğiniz linkler de içeriyor. her iki makinede hem otomatik hem de tam kontrole{enstantane, diyafram, beyaz dengesi, iso vb.} imkan tanıyor yalnız bu ikisini karşılaştırmak pek doğru olmayacaktır zira samsung{38-270mm} daha geniş bir lens aralığına sahipken panasonic{28-112mm} daha kısa bir lens aralığı ve geniş açı imkanı sunuyor.
iki makinenin de manuel olarak kullanıma olanak tanıması artı özelliklerinden, lens aralığı ne için kullanacağınıza bağlı, en iyisi iki makineyi de elinize alıp menülerinde dolaşmanız mümkünse bir-iki fotoğraf çekmeniz.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
0 |
13 Mayıs 2008 09:07 |
||
0 |
07 Şubat 2008 19:21 |
||
5 |
01 Ocak 2008 19:50 |
||
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar